HİZMETLER BAŞKAN KÖŞKER'İN YAKIN TAKİBİNDE
 Belediye hizmetleri ve çalışmalarını denetlemek üzere inceleme turuna çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’mizin daha yaşanabilir şehir haline gelebilmesi için çalışmalar ve hizmetler, aynı hassasiyet ve gayretle yakın takibimizde” dedi.


VATANDAŞLARLA SOHBET

Başkan Köşker denetime çıktı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, fen işleri müdürlüğü ve park-bahçeler müdürlüğü tarafından kentin farklı noktalarında devam çalışmaları yerinde görmek üzere denetim turuna çıktı. Başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürlerinin de kendisine eşlik ettiği Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ilk olarak kent merkezinde devam eden kaldırım ve bordür çalışmalarını denetlemek üzere Atatürk Caddesi’ne gitti. Burada esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köşker, devam eden çalışmaları inceledi.


ESNAFA HAYIRLI İŞLER

Ardından Osman Yılmaz Mahallesi’nde Gebze Belediyesi tarafından yaptırılan ve Soma’daki maden kazansında hayatını kaybeden işçilerin anısının yaşatılması amacıyla Soma Şehitleri Parkı adının verileceği parkta incelemelerde bulunan Başkan Köşker; İstanbul Caddesi’nde bulunan dükkanları da ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler diledi. Beraberindekilerle birlikte İstasyon Mahallesi’ne geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Polatkan Caddesi’nde yapımı süren parkta incelemelerde bulundu.


BİLİM-SANAT MERKEZİNİ GEZDİ

Gebze Belediyesi’nin önemli yatırımlarından olan bilim-sanat merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Köşker, çalışmaların geldiği noktaya ilişkin bilgi aldı. Bilim-sanat merkezinin hizmete girmesiyle İstasyon Mahallesi’nin çehresinin değişeceğini dile getiren Başkan Köşker, İstasyon’un bir cazibe ve çekim merkezi haline dönüşeceğinin altını çizdi.


DENETİMLER SÜRECEK

Hizmetlerin ve çalışmaların yakın takipçisi olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebzeli hemşerilerimizin refahı ve modern bir şehir kimliği için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Hızla gelişen ve büyüyen kentimizin ihtiyaçlarıyla doğru orantıda hizmet üretme gayretindeyiz. Gebze’mizin daha yaşanabilir şehir haline gelebilmesi için çalışmalar ve hizmetler, aynı hassasiyet ve gayretle yakın takibimizde” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817