“Hizmette Sayı Büyüyor”
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve beraberindeki ekibi, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mevlüt Akdeniz ve mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Göreve geldiğiniz günden bu yana getirdiğiniz yenilikler ve ilçemize kazandırdığınız yenilikçi bakış açısıyla fark yarattınız diyen muhtarlar, Başkan Köken’e bir kez daha teşekkürlerini ilettiler.

“Başkan Köken; “ Hizmette Birlikteyiz”

Büyükşehir yasasının çıkmasıyla birlikte hizmet alanlarının 110 kat büyüdüğünü ifade eden Başkan Köken, Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle yürüttüğümüz çalışmalarımıza  devam edeceğiz. Hizmetlerimizi , mahalle muhtarlarımızla birlikte yapıyoruz dedi.

 “Ülkemizin geleceğini güvence altına almak için görev başındayız”

Yol yapım çalışmalarında 33 mahallemize hizmet verdik. 18 mahallemizde camii ve köy binalarımızın tadilatını gerçekleştirdik. Bunun dışında durak, fırın, çevre düzenleme ve boyama gibi mahalle muhtarlarımızdan gelen farklı konulardaki 45 talebi karşıladık.

Hizmetlerin öncelik sırasına göre belirlenmesi gerektiğini de belirten Başkan Köken, hükümetimizin geleceğe dönük ileri görüşlülüğünü kendimize model olarak almalı ve çalışmalarımızı bu şekilde devam etmeliyiz dedi. Ülkemizin geleceğini güvence altına almak için görev başında olacaklarını da belirten Başkan, Kandıramızı geliştirmek, modernleştirmek konusunda fikir birliği içinde olduğumuz muhtarlarımızla iletişim bağımızı güçlendirdik. Muhtarlarımıza bir telefon kadar yakın mesafedeyiz, vatandaşımızın derdini bizlere taşıyan değerli muhtarlarımızla çıktığımız bu yolda başarıyı hedefledik dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817