HÖBEK ; GELECEĞİMİZİ OYLAYACAĞIZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, seçim çalışmalarına Kandıra'da devam etti. Seçim Koordinasyon Merkezi'nin programı kapsamında Kandıra'yı karış karış gezen Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek'e AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Ömer Bayraktar ve çok sayıda partili eşlik etti.

GENÇLERE GÜVENİYOR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, ilk olarak Kandıra Gençlik Kolları'nın organize ettiği Genç Kürsü programına katıldı. Gençlere yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, soruları da yanıtladı. Gençlerin, her zaman AK Parti'nin itici gücü olduğunu ifade eden Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, "Size güvenimiz tam" diye konuştu.

VATANDAŞI DİNLEDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, iftarını ise Merkez Erikli Mahallesi'nde vatandaşlarla yaptı. Ardından da mahallenin kahvesinde bölge sakinleriyle buluştu. Milletvekili Dr. Hakan Höbek'in Merkez Erikli'den sonraki adresi Akçaova Mahallesi oldu. Burada da vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, 24 Haziran seçimlerinin neden önemli olduğunu anlattı.

OYUNLARA GELMEYİN

Dış güçlerin, Gezi olayları ile başlayan süreçle birlikte Türkiye üzerinde sürekli oyunlar oynadığını vurgulayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, "Gezi'de başarılı olamadılar. 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimi ile başarılı olamadılar. Şimdi de ekonomimiz üzerinden bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Bu nedenle 24 Haziran seçimleri çok önemli. Çünkü 24 Haziran'da sadece sandığa gitmeyeceğiz. Geleceğimizi oylayacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817