Hobi Bahçesi’nde Son Dokunuşlar

Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde Başkan Aygün’ün talimatıyla oluşturulan Hobi Bahçesi ile birlikte kursiyerler büyük bir heyecan ve sevinç yaşadı. 15 Kasım Cuma günü saat 10.00’da Başkan Aygün’ün de katılımıyla açılışı yapılacak olan Hobi Bahçesi’nde lavanta ekimi için sabırsızlanan özel bireyler, bahçenin taşlarını hayalleri doğrultusunda rengarenk boyadı

Başkan Aygün Sözünü Tuttu

Bir yandan söz verdiği 41 projeyi hizmete sunan diğer taraftan da halkın beklentilerine yönelik acil sorunları hızla çözüme kavuşturan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, vatandaşlardan gelen her talebe destek olmaya gayret ediyor. Özel bireylerin de her zaman yanında olan Başkan Aygün, gerek Derince Belediyesi bünyesindeki Engelsiz Yaşama Destek Merkezi, gerekse diğer kurumlar nezdinde katkılarını sürdürüyor. Daha önce özel bireyler ve ailelerine yönelik verdiği vapur turu sözünü gerçekleştiren Başkan Aygün, söz verdiği Hobi Bahçesi’ni de Engelsiz Yaşama Destek Merkezi ailesine kazandırdı.

Hayallerini Renklere Yansıttılar

Başkan Aygün’ün “Hizmete sunacağımız hobi bahçesiyle birlikte özel öğrencilerimizin üretime katılımlarını destekleyeceğiz” sözlerinin ardından EYDEM’de kurulan Hobi Bahçesi, özel bireyler arasında büyük heyecan uyandırdı. 15 Kasım Cuma günü saat 10.00’da açılışı yapılacak olan Hobi Bahçesi’ni lavanta fide ekimi için hazır hale getirmek isteyen özel bireyler, beraberinde eğitmenler ve kurum yetkilileri ile birlikte bahçenin taşlarını boyadı. Hobi Bahçesi’nin taşlarına hayallerindeki renkleri yansıtıp, son dokunuşları yapan kursiyerler düzenlenecek etkinlikle rengarenk yaptıkları bahçeye lavanta fidanlarını dikecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817