banner2779
banner2752
banner2750

 Hoş Geldin Bebek Mesafe Tanımıyor

Körfez Belediyesi, uygulanmaya başladığı günden bu yana büyük ilgi gören Hoş Geldin Bebek projesi ile ilçede her doğan bebeğe hazırladığı çanta ile ‘hoş geldin’ diyor. Kültür Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekip, proje kapsamında yeni doğum yapan ailelerin evlerine konuk oluyor, aileye ihtiyaçlarına yönelik eşyaların bulunduğu set hediye ediyor.

EN UZAK KÖYE KADAR

Körfez Belediyesi’nin ‘sosyal belediyecilik’ anlayışıyla hayata geçirdiği proje ile sadece kent merkezinde değil, ilçenin en uzak köyündeki bebeğe de ‘hoş geldin’ deniliyor. Projenin köylerdeki ayağını ise Köyler ve Muhtarlar Koordinatörü Özcan Efe üstleniyor. Efe ve ekibi, Başkan İsmail Baran’ın hediyesi olan çantayı yeni doğan çocukların ailelerine teslim ediyor.

AİLELERE SÜRPRİZ

‘’Hoş Geldin Bebek’’ sürpriziyle karşılaşan aileler ise önce şaşırıyor ardından da mutlu oluyor.

Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde ‘Hoş Geldin Bebek’ ekibi aileye çantalarını teslim ederken, bebeklerle de yakından ilgileniyor. Proje kapsamında oluşturulan ekip, 2017 yılı itibariyle ilçedeki tüm yeni doğan yavrularımıza ‘hoş geldin bebek’ diyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751