banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Hoş geldin Bebek projesi sürüyor

 

Sosyal belediyecilik noktasında önemli çalışmalara imza atan Derince Belediyesi’nin sürdürdüğü “Aramıza Hoş geldin Bebek” projesi tüm hızıyla sürüyor

 

Derince Belediyesi’nin gerçekleştirdiği sosyal hizmetler arasında yer alan sosyal belediyecilik alanında ödüllü “Aramıza Hoş geldin Bebek” projesi ilçe genelinde devam ediyor. Proje kapsamında ilçede dünyaya gelen bebeklerin evleri ziyaret edilerek, uzman hemşireler ve yetkililer tarafından annelere, bebek bakımı ve annelikle ilgili eğitici bilgilendirmelerde bulunularak, çeşitli ürünlerin yer aldığı hediye paketleri armağan ediliyor. Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi hedef alınan proje çerçevesinde bugüne kadar on binin üzerinde anne ile bire bir eğitim kurularak ebeveynlere sağlıklı çocuk yetiştirme bilgi ve becerilerinin kazandırılması konusunda bilgiler aktarıldı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826