‘Hoşgeldin Bebek’ aileleri mutlu ediyor

AİLENİN KAPISINA GELİYOR

Annelere Süt Yardımı ile bebeklerin sağlığını ve gelişimini daha anne karnındayken güven altına alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hoşgeldin Bebek çalışması ile bebeklerin doğduktan sonraki gelişimine katkıda bulunuyor. Bebeklerin sağlıklı büyüyebilmeleri için aileleri bilgilendirmeyi amaçlayan Hoşgeldin Bebek Kampanyası birçok ailenin kapılarına içinde çeşitli eğitici materyallerin bulunduğu kutular ulaştırılıyor. Her bebeğe gidecek bu hediye kutularında çanta, boy- kilo cetveli, derece ve eğitici materyaller bulunuyor.       

 

ANKET ÇALIŞMASI SONUCUNDA

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ağzından bebeğe hitaben yazılmış bir mektup ile bir yaşına kadar ay ay bebeğe nasıl davranılması gerektiğiyle ilgili takvimin de bulunduğu kutular 1000 anne üzerinde bir anket çalışması ile oluşturuldu. Hoşgeldin Bebek kutularında anne ve babalar bu kılavuz sayesinde bebeklerinin beslenmesinden, hangi oyunlarla eğlendirileceğine kadar bebeği ilgilendiren her konuda bilgi sahibi oluyor.  

 

DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR DÜZELTİLECEK

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmetten aileler çok memnun. Aileler kutularda bulunan bilgilerin kendilerini bazı konularda bilgilendirdiğini ifade ederek bu bilgiler sayesinde daha bilinçli davranacaklarını söylüyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817