Hükümet Askerimizi ABD Askerlerine Hedef  yapıyor!

Toplantı açılış konuşmasına baş sağlığı ile başlayan İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan  Siirt’in Pervari ilçesinde Düşen Helikopter Kazasında şehit olan  Askerlerimize Allahtan Rahmet  Ailelerine Yakınlarına ve Milletimize baş sağlığı diliyorum dedi.

Hükümet Askerimizi ABD Askerlerine Hedef  yapıyor

Bu şehitler  sabrımızı zorluyor diyen Recep Sarıdoğan her gün karşımızda düşmanı belli olmadan şehitler veren, Ocaklarına ateşler düşen Ülke insanımızı  gerçek dışı aldatıcı günü kurtarmak için yapılan sahte açıklamalar tatmin etmemektedir . Şu ana kadar yüzlerce şehidimizin arkasından üzüntümüzü biraz olsun azaltacak hiçbir eylem yapılmamıştır. Oysaki papa cenapları öldüğünde Bayraklar yarıya indirilmesine rağmen bizim askerimizin Hristiyanların papası kadarda mı değeri yok ki Bayraklarımızı yarıya indiremiyoruz, Sokağa çıkarak tepkimizi demokratik bir şekilde gösteremiyoruz? Ülke olarak yas tutamıyoruz, Ağlayamıyoruz ,vicdanlarımız sızlamıyor? Ne oldu bize bukadar duyarsızlaştık Lütfen kendimize gelelim. Bu Hükümet Evlatlarımızı bile bile Amerikan Askerlerine hedef yapıyor. Çünkü Terör örgütüne destek sağlayan silah ve Mühimmat temin edenin ABD olduğunu sağır sultan bile duydu diyerek tepkisini dile getirdi.

Belediye 5 Sene sonrasını hesap edemiyor.

Genelde bu olaylar vuku bularak ne olduğunu bilmediğimiz bir çok olayın gizemliliğini koruduğunu söyleyen Recep Sarıdoğan.Yerelde Halkın %40 oyunu almış yöneticilerin Körfez halkına yaptığı zulümler ayyuka çıkmıştır dedi. Güney Mah. Yan yolda faaliyet gösteren bir çok esnaf Yol yapımının uzaması nedeni ile dükkânının kapısına kilit vurmuştur. Yine Yavuz selim Mahallesinde Mimaşın yanında olan Hurdacılar birkaç sene önce taşınmalarına rağmen burada yapılan Kent Konut ve diğer binalarla iç içe girmiş kirli bir görüntü Arz etmektedir. Hükümet 2023 rakamını diline dolamış oysaki kendi belediyeleri 5 Sene sonrasını hesap edemiyorlar dedi.

İktidarın Yöneticileri İnsanlığı yitirmiş

Güney mahallesi esnafının başına gele Yakında Hacı Osman Mahallesi Esnafında başına Gelmek üzere olduğunu söyleyen Sarıdoğan 1,5 Yıldır Hacı osman Mah. Bağdat cd. Yazboz z tahtası gibi kazılıp doldurulmaktadır fakat burada kimin ne yaptığı bu caddenin ne zaman biteceği hala muallakta olduğunu söyledi. Buradan yetkililere sesleniyorum diyen Sarıdoğan Hadi bu ilçe belediye başkanı İnsani duyarlılığını kaybetti peki buranın millet vekilleri ,İl ve ilçe başkanı neden duyarsız kalıyor?Yoksa onlarda mı aynı hastalığa duçar oldular diyerek İktidarın yöneticileri de nasibini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817