Hurdacılar hırsızlığa el atınca Yakalandılar.
 Körfez’de çeşitli tarihlerde işyerlerine giren ve bir otoyu da park halindeki evin önünden çalan 3 kişi yakalandı. Yakalanan 3 kişinin hurdacılık yaptıkları ve daha çok kazanabilmek için hırsızlığa başladıkları öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Derince’de oturan Y.M, Ş.G, ve S.A. adlı, yaşları 17 ila 20 arasında değişen 3 kişi, hurdacılık yaparak geçimlerini temin ediyorlardı. Daha sonra, kazançlarını arttırmak düşüncesiyle hırsızlığa başladılar ve Körfez’de 7 ayrı iş yerine girerek, elektronik eşya ve büro malzemeleri ile hurda değeri olan malzemeleri çaldılar. Bu arada, evin önünde park halinde olan bir otoyu da çalan hırsızlar bu şekilde işyerlerinin korkulu rüyası olmaya başladılar.

Şahısları9 takibe alan polis, çalınan otoyu park halinde buldu ve yapılan araştırmayla zanlıların evlerini belirleyip baskın yaptı. 3 kişi bazı çalıntı malzemelerle ve çalıntı otoyla yakalanarak gözaltına alındılar. Sorgulanmalarından sonra adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817