HURDACILARA TAVİZ YOK
 İzmit Belediyesi, şehir içinde faaliyet gösteren hurdacılara taviz vermiyor. Belediyenin Ruhsat Denetim Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre özellikle Yenişehir ve Yeşilova Mahallelerinde faaliyet gösterip, görüntü ve çevre kirliliğine neden olan hurdacılarla yapılan görüşmeler sonunda  başka yere taşınmaları sağlandı.  Ruhsat Denetim Müdürü Erdoğan Alkan, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın göreve ilk geldiği günden itibaren hurdacı sorunu üzerinde kararlılıkla durduğunu hatırlatarak” Bu konu yıllardır çözüm bekleyen bir sorundu. Adeta kangren olan konuyla Belediye Başkanımız yakından ilgilendi ve hurdacılarla  defalarla bir bir görüşmeler yaptı. Bu görüşmeler sonun da da sorun büyük ölçüde halledildi. Mahalle aralarında faaliyet gösteren hurdacılar Sanayi bölgesine taşındılar” dedi.

 

BELEDİYE  MÜHÜRLEDİ

 

Bu arada Tavşantepe Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde  faaliyet gösteren bir hurda dükkanı İzmit Belediye’since mühürlendi. Zeki ve Ümit Gecici’ye ait hurdacıya   defalarla taşınması konusunda uyarılar yapıldığı buna rağmen taşınmamakta ısrar edince işyerinin mühürlendiği bildirildi. Belediye yetkilileri, bu konuda kararlı olduklarını ve kimseye taviz vermeyeceklerini söylediler.

 

FOTO1: İzmit Belediyesi, şehir içinde faaliyet gösteren hurdacılara taviz vermiyor.

FOTO2: Zeki ve Ümit Gecici’ye ait hurdacıya   defalarla taşınması konusunda uyarılar yapıldığı buna rağmen taşınmamakta ısrar edince işyerinin mühürlendiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817