Hürriyet’in Fide Dağıtımı  Kandıra Ve Körfez’de Devam Etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelili çiftçilere sebze fidesi dağıtmaya devem ediyor. Yalnızca İzmit’le sınırlı kalmayıp diğer ilçelerde de adil bir şekilde sebze fidesi dağıtımları gerçekleştiren Başkan Hürriyet’in bugünkü durağı Kandıra ve Körfez oldu. Çiftçilere yüksek verimli fideleri elden teslim eden Hürriyet, desteklerini arttıracaklarını belirtti. 

ÜRETİCİ KADINLARA DESTEK

İlk olarak Kandıra Kaymaz Köyü ve Seyitaliler Köyü Davutlar Mahallesi’ne giden Başkan Hürriyet’e İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu, CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, İlçe Saymanı Eyüp Özdemir, Kandıra Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Türk eşlik etti. Fideleri çitçiye elden teslim eden Hürriyet, “Kandıra’da belirlediğimiz kadın üreticilerimize elimizden geldiğince destek vermek istedik. Sorumluluk alanımız olmasa da İzmit’e dağıttığımız fidelerden sonra diğer ilçelerimize de destek vermeye çalışıyoruz” dedi. 

“İNŞALLAH BERABER YEMEK NASİP OLUR”

Seneye desteklerini arttıracaklarını belirten Hürriyet, “7 ilçemize fidelerimizi adil şekilde paylaştırmaya ve üreticimize destek vermeye devam ediyoruz. Seneye inşallah üreticimizin taleplerine dayalı olacak şekilde desteklerimizi arttıracağız. Burada özellikle kadın üreticilerimizin bizleri yönlendirmesiyle fidelerimizi teslim ediyoruz. İnşallah verimli olur, beraber yemek de nasip olur” ifadelerini kullandı. 

İKİNCİ DURAK KÖRFEZ

Kandıra’nın ardından Körfez’e geçen Başkan Hürriyet, Körfez Taşköprülüler Derneği ve Kocaeli Taşköprülüler Derneği aracılığıyla fideleri çiftçilere ulaştırdı. Koordinatör Ozan Aksu’nun eşlik ettiği Başkan Hürriyet’i CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, ilçe yöneticileri Hatice Uçar, Lütfü Kaya ve İbrahim Şeker, CHP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hayriye Senice, CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ezgi Şiret, Kocaeli Körfez Taşköprülüler Derneği Başkanı Ceyhun Atik, Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez, Körfez Yeni Yalı Mahalle Muhtarı Metin Kaplan karşıladı. Üretimin önemini sık sık vurgulayan Hürriyet, İzmit Belediyesi olarak ellerinden geldiğince Kocaelili çiftçilere destek vermeye devam edeceklerini belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817