HÜRRİYET’TEN MAHALLE TEMSİLCİLERİNE TEŞEKKÜR 

Misafirlerini kapıda karşılan Başkan Hürriyet, mahalle örgütlerinin önemini vurgulayarak seçim süresince vermiş oldukları destek ve yürüttükleri çalışmalar için her birine teker teker teşekkür etti.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKTIK

Mahalle temsilcileri adına konuşan CHP İlçe Başkanı Hakan Çakar “31 Mart’ta aldığımız başarının en  büyük etkenlerinden biri mahalle temsilcilerimiz oldu.   Gerek seçim sürecinde yapmış oldukları çalışmalarla, gerekse seçim gönünde sandıklarımıza sahip çıkmalarıyla bu başarıda katkıları çok büyük.  Sizin inancınız,  çalışmalarınız ve enerjinizle teşkilatlarımızın performansları birleşince ortaya  bu güzel başarı çıktı” dedi. 

BİRLİK BERABERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Dayanışmanın birlik ve beraberliğin seçim kazanmada ne kadar önemli olduğunu dikkat çeken Başkan Hürriyet de “biz bundan sonrada bu birlik, beraberlik ve inançla yolumuza devam edeceğiz. Sahada çalışan sandık görevlilerimizden, örgütümüzün en alt birimlerine kadar teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha  fazla çalışmak zorundayız. Siyasetin ötesinde, insana daha fazla dokunmaya, daha fazla derdine derman olmaya, daha fazla insanımızla kucaklaşmaya ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817