banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

HURŞİT GÜNEŞ KÖRFEZ’DE
 CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, seçim çalışmalarına destek vermek ve çalışmaları yerinde görmek amacıyla Körfez’de seçim merkezindeki kahvaltıya katıldı.

CHP Körfez tarafından düzenlenen ve Tütünçiftlik Seçim Merkezi’nde yapılan kahvaltılı toplantıya Hurşit Güneş’in yanı sıra Büyükşehir adayı Tahsin Tarhan, Körfez adayı Reşat Başar, ilçe Başkanı Mehmet Miroğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksel, CHP Körfez Üst Kurul’da yer alan Mahmut Işık, Turgut Güngör, İzmit eski Belediye Başkanı Erol Köse ve CHP’nin ileri gelenleri katıldılar.

Tek Profesör

Kahvaltı sırasında özellikle AKP’nin ilçedeki durumu ve son gelişmeler konuşulurken, seçim kazanma şansının da her geçen gün arttığı söylendi. Bu arada, hızlı bir yükseliş içinde olan Reşat Başar’ın, son 40 yılda ilçe belediye başkanları ve adayları içindeki tek Profesör olduğu belirtildi. Bu konuda araştırma yapıldığı ve bu yönüyle Reşat Başar’ın hem parti, hem de ilçe için çok önemli bir şans olduğu söylendi.

Kahvaltılı toplantıdan sonra notlar alan Hurşit Güneş ayrılırken, Tahsin Tarhan ve ilçe yönetimi ile Reşat Başar esnaf gezisi yaptılar. Esnaf ziyareti sırasında CHP amblemli kırmızı atkı dağıtan partililer vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılandılar.

Kazanmamak için sebep yok

Körfez Ağadere Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden Tahsin Tarhan ve Reşat Başar, her geçen gün partiye olan ilgi ve sempatinin arttığını belirterek, ‘’Vatandaşlar hem genel de , hem de yerelde değişim istiyorlar. Bunun için de CHP’yi en güçlü alternatif  olarak görüyorlar. Konuştuğumuz vatandaşlar ve esnaf bunalmış bir halde bize sahip çıkıyorlar’’ dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826