Hüseyin Yusuf , teşkilatlara teşekkür ziyaretinde bulundu
 Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve yoğun katılımın sağlandığı temayül yoklamasının ardından iyiden iyiye hızlanan adaylık sürecinde teşekkür ziyaretleride başladı. Milletvekili aday adayı Hüseyin Yusuf ziyaretlerine Kartepe, İzmit ve Başiskele ile start verdi.

 

EVİNDE GİBİ

Hüseyin Yusuf, ilk olarak İzmit ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yusuf, İzmit ilçe teşkilatında evinde gibi ağırlandı. Temayül yoklamasına katılımlarından dolayı tüm ilçe teşkilatına teşekkür eden Yusuf, "Aday adaylarının çokluğu partimizin zenginliğinden kaynaklanmaktadır. Kurucusu olduğum AK Parti İzmit İlçe teşkilatıyla  Bütün aday adayı arkadaşlara göstermiş oldukları mütevazi ve kucaklayıcı yaklaşımlarından ötürü, birkez daha gurur duydum." dedi.

 

TEŞKİLATIN SEÇİMİ ÖNEMLİ

Yusuf 2. olarak Kartepe İlçe teşkilatını ziyeret etti. Yönetim toplantısına katılan Yusuf konuşmasında teşkilatların sıcaklığını ilk günkü gibi koruduğuna değindi.  Yusuf, konuşmasının devamında, "sizin seçimleriniz en iyi seçimlerdir eminim ki genel merkezde sizin seçimlerinizi dikkate alarak bir liste oluşturacaktır tüm adaylar ve bizim hakkımızda hayırlısı olsun." dedi.

 

SONUÇLA DEĞİL SÜREÇLE İLGİLENİYORUM

AK Parti Milletvekili aday adayı Hüseyin Yusuf son olarak Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus'u ve yönetimindeki ekibi ziyaret etti. Kocaeli Genelinde Aday adaylığı Sürecinin partimize yakışır bir şekilde yaşandığına değinen Hüseyin Yusuf, “Ben sonuçla değil süreçle ilgileniyorum, zira böylesine kardeşlik duyguları içerisinde yürütülen bir sürecin sonucunun da hayırlar getireceğine dair inancım tamdır. Sonuç her ne şekilde tecelli ederse etsin buradan her zaman partimin hizmetinde olacağıma söz veriyorum. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817