banner2779
banner2752
banner2750

İbn-i Sina Mahalle Konağı’nda Göz Kamaştırıyor

Son rötuşlar yapılıyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, birbirinden önemli projeleri ilçe halkının hizmetine sunmaya devam ediyor. Daha önce Derince’de Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi, 20 metrelik alternatif yol ve viyadük projeleri, Dümbüldek Pınarı Mesire Alanı ile İshakçılar Kültür Merkezi tamamlanarak, ilçe halkının hizmetine sunulmuştu.  Başkan Bulut’un vizyon projeleri arasında yer alan bir diğer çalışma İbn-i Sina Mahalle Konağı’nda ise artık son rötuşlar yapılıyor.

Vatandaşların beğenisini kazandı

İbn-i Sina Mahallesi’nde inşası tamamlanan Mahalle Konağı’nın ince işçilikleri tamamlanmak üzere. Görünümü ve sosyal donatıları ile vatandaşlardan büyük beğeni toplayan konak, Bekir Sıtkı Özer Okulu’nun karşısındaki alanda yer alıyor. Mahalle sakinlerinin sosyal ve kültürel yaşamlarına katkı sunmak amacıyla yapımı gerçekleştirilen Mahalle Konağı, toplam 626 m² inşaat alanına sahip, 300 m² taban alanı üzerine inşa edildi.

Eğitim ve sağlık merkezi

Zemin kat ve bir normal kattan oluşan İbni Sina Mahalle Konağı’nda eğitim alanından sağlık uygulamalarına kadar pek çok alanda hizmet verilecek. İbni Sina Mahalle Konağı’nın zemin katında, 4 adet aile hekimi odası, 1 adet gebe izleme ve aile planlama odası, 1 adet bebek ve çocuk emzirme aşılama odası, 1 adet laboratuvar, 1 adet bebek emzirme odası, sağlık ocağı ile 2 adet derslik yer alıyor. Konağın 1. katında ise 5 adet derslik, 1 adet çok amaçlı salon ve bu salona bağlı bir depo, tuvaletler, kombi odası, çay ocağı, ofis ve fuayenin bulunduğu kısım yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751