banner2779
banner2752
banner2750

İbrahim Karaosmanoğlu: ‘Sirmen’i çuvalın içine koyacağız sandıktan çıkamayacak’
 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İzmit İlçe SKM programı kapsamında Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bulunan Meryem ve Zeki Kar çiftinin evine konuk oldu. Ev ziyaretine AK Parti Mehmet Ali Paşa Mahalle Temsilcisi Uğur Şengel ve çevre sakinleri katılım sağladı. Vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, burada hane halkı ve vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini de dinleme fırsatı buldu.
 
‘SİYASETİ HİZMET GÖRDÜK’
Göreve geldiklerinden bu yana Kocaeli’nin çehresini değiştiren çalışmalar yaptıklarının vurgusunu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Daha temiz parklarımız, denizlerimiz, sokaklarımız olsun diye, vatandaşlarımız daha güzel ortamlarda yaşasın diye çalıştık. Bu güzel çalışmalarımıza devam da ediyoruz. Hükümetimizle, teşkilatlarımızla uyum içinde çalıştık. Siyaseti hizmet olarak gördük. Belediye olarak çalışanımızın da emeğini zayi etmedik” dedi.
 
‘DOĞAN, EN BAŞARILILARDAN’
Öte yandan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın çalışmalarından övgüyle söz eden Başkan Karaosmanoğlu, “Nevzat bey en çalışkan belediye başkanlarımızdan birisi. Örnek belediyecilik yapıyoruz. Bizler hizmetlerimizi önümüzdeki dönemde de devam etmek istiyoruz. Vatandaşlarımız yaptığımız çalışmalardan memnun ve bizler için dua ettiklerini söylüyorlar. Çalışmalarımızla çocuklarımız daha güzel okullara gidecek ve refahları artacak” şeklinde konuştu.
 
‘SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL’
CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen’e göndermede bulunan İbrahim Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına cesaret edemedi. Şimdi İzmit Belediyesi’ne yelteniyor ama biz onu İzmit’te çuvalın içine koyacağız ve sandıktan çıkamayacak” değerlendirmesinde bulundu. Halkı hiçbir zaman pişman etmediklerini söyleyen Karaosmanoğlu, “Hiçbir zaman da pişman etmeyeceğiz. Belediye sizin belediyeniz. Biz seçimden seçime değil, her zaman sizlerle olduk” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751