İbrahim Sadri Körfezlilerle Buluştu
 Televizyon programcısı-şair İbrahim Sadri, Körfez Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında Körfezde hayranlarıyla buluştu.

Körfezlilerin yoğun ilgi gösterdiği şiir dinletisine, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Körfezliler Maziye Yolculuk Yaptı

Şiirleriyle binlerce ilçe sakinini maziye götüren İbrahim Sadri, 1998 yılından günümüze kadar okuduğu şiirlerini ve metinlerini Körfezliler için seslendirdi. İbrahim Sadri, Müzik Grubu’nun ezgileriyle süslediği şiir dinletisine “Merhaba” isimli şiiriyle başlayarak izleyicileri şiirleriyle selamladı. Daha sonra“Mihriban” adlı şiir ile devam eden Sadri, Körfezlileri büyüledi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan İbrahim Sadri’nin şiirlerine vatandaşlar da eşlik etti.

Kiraz Mevsimi Geldiği Zaman İlk Aklıma Gelen Yer Yarımca’dır

Körfez hakkında birçok bilgiye sahip olduğunu ifade eden İbrahim Sadri, “Körfezin ve Yarımca’nın tarihinin ne kadar çok eski olduğunu biliyorum. Bu bölgede yakın çevremden sevdiğim arkadaşlarım var. Onlarla birlikte hasbıhal ettiğim zaman Körfez’i de sormadan geçemiyorum. Kiraz mevsimi geldiği zaman ilk aklıma gelen yer Yarımca’dır” dedi. Körfez hakkında birçok anılara da sahip olan İbrahim Sadri, “Yıllar önce seramik fabrikasının bulunduğu yerde arkadaşlarım çalışıyordu, birçok kez onlarla birlikte o bölgede unutulmaz anılarım oldu. En son sorduğumda o bölgenin çok geliştiğini ve ilerlediğini duydum. Körfez bunu hak ediyor” dedi.

Yeni Albümünden Eserleri Körfezliler İçin Okudu

Şiir dinletisi arasında davetlilerle sohbet eden İbrahim Sadri, yeni albümünde de yer verdiği “Gideceksen Her şeyinle Git” adlı şiiri büyük alkış topladı. Aralarında “Ben Seni Hiç Sevmedim ki”, Adam Gibi”, “Yüreğime Bir Gül Çizdim” adlı şiirlerini de seslendiren İbrahim Sadri, Tütünçiftlik Kültür Merkezini dolduran Körfezlilere duygu dolu anlar yaşattı.

Program İçin Kimin Emeği Geçtiyse Herkese Teşekkür Ederim

Hafta içi olmasına rağmen bu kalabalıktan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Sayın Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a, Belediye çalışanlarına, çaycısından çorbacısına bu program için kimin emeği geçtiyse herkese teşekkür ediyorum. Benim açımdan unutulmaz bir etkinlik oldu“dedi. Program sonunda Körfez Belediye Başkanvekili Ali Rıza Aydın, Körfez’in simgelerinden olan Kiraz motifini İbrahim Sadri’ye takdim ederek, gerçekleştirdiği etkileyici şiir dinletisi için teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817