İBRAHİM USTA LOKANTASI’NI BAŞKANLAR AÇTI
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da yeğeni olan Zinmet Karaosmanoğlu’nun da eşi olan İbrahim Durmuş, Maşukiye’de faaliyet gösteren İbrahim Usta Lokantası’nın ikinci şubesini Acısu’da açtı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in açılış kurdelesini kestiği iş yeri açılışında Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş da hazır bulundu.

 

Acısu Sapanca Yolu üzerinde faaliyete giren İbrahim Usta 2 Lokantası’nın açılış törenine ilçe halkının ilgisi yoğun oldu. Maşukiye’de 14 yıldır lokantacılık yapan Durmuş, Acısu’daki şubesinde 70 metre karelik alanda, 60 kişi kapasitesi ile 10 personeliyle çorba, sulu yemek ve ızgara köfte üzerine damak tadını daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, MHP eski milletvekili Cumali Durmuş, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri yanı sıra pek çok davetlinin katıldığı açılışta konuklara meşhur kavurmasını ikram eden işletme sahipleri misafirlerine özel ikramlarda da bulundu.

 

Kartepe’de ticari canlılığa hareket getirecek yeni bir işyerini ilçeye kazandıran işletme sahibi ve çalışanlarına başarılar dileyen Başkan Üzülmez, “Hayırlı kazançlar” dileğinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu ve Kaymakam Durmuş açılış kurdelesini birlikte kestiler. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından başkanlar işyerini gezdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817