İbranoğlu :  ''Gerçekten eğitim gönüllüsü bir başkanımız var!''

Plaket Verdiler

Körfez Yarımca Lisesi Müdürü Murat İbranoğlu,okul aile birliği başkanı Ahmet Dinler ve veliler ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a hayırlı olsun ve teşekkür ziyaretinde bulundular. Yeni belediye binasının Körfez’e hayırlı olsun temennisinde bulunan okul müdürü Murat İbranoğlu, Başkan Pehlivan’a okullarına yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim etti.İbranoğlu “Körfez’deki okul yöneticileri olarak çok şanslıyız.Çünkü gerçekten eğitim gönüllüsü bir başkanımız var.Okulumuz ile ilgili tüm çalışmalarımızda katkı  veriyor.Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuklarını makamında ayrı ayrı ağırlayan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yarımca Lisesi Teşekküre Geldi

Körfez Kent Konseyi, Körfez Yarımca Lisesi ve Yarımca Balıkçılar Derneği yönetimleri ayrı ayrı Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.

Körfez Kent Konseyi Başkanı Nihat Gökbayrak,yönetim kurulu üyeleri Engin Öztürk,Ali Karadeniz, Dr. Ahmet Şentürk, Yakup Koçver,kadın ve gençlik meclis üyeleri ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret ettiler.Körfez Kent Konseyi genel sekreterlik görevini yürüten,Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ta ziyarette hazır bulundu.Ziyarette konuşan Başkan Pehlivan Körfez’de “Körfezliyim” anlayışının oluşması gerektiğini ifade ederek,kent konseyinin ilçe için çok önemli bir misyon yüklendiğini belirtti.

Balıkçılar Saat Hediye Etti

Yarımca Balıkçılar Derneği Başkanı Kibar Çolak,yönetim kurulu üyeleri Cemal Baydal,Remzi Alkan,Mehmet Yıldız,Nurettin Akkuş ve Levent Alpak ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yeni yapılan belediye hizmet binasını da çok beğenen dernek üyeleri, ilçemize hayırlı olsun temennisinde bulundular.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817