İbrikdere Mahallesi'ne Asfalt Serildi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İbrikdere Mahallesi 116’ncı sokak da gece yarısı ışıklar altında asfalt serimi titizlikle yapıldı.    

1200 TON ASFALT SERİLDİ

İbrikdere Mahallesi 116’ncı sokak da yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında asfalt çalışması kısa sürede tamamlandı. 600 metre uzunluğunda 8 metre genişliğinde olan sokak 1200 ton asfalt kullanılarak asfaltlandı.   

ARALIKSIZ HİZMET

Gece karanlığında yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İlçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Alt yapı çalışmaları tamamlanan yerler hemen asfaltlanmaktadır. Kartepemiz her yatırımla daha modern bir ilçe olma yolunda ilerliyoruz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817