banner2779
banner2752
banner2750

İÇ ORGANLARI YANARAK ÖLDÜ

Alınan bilgi ve iddialara göre bekar olan Erdinç Çatalyürek, 26 yıldır şizofren hastalara verilen ilaçları kullanıyordu. Depo memuru olarak çalışan ve ilaçları sürekli kullanan Erdinç Çatalyürek, 3 ay önce soğuk algınlığı nedeniyle rahatsızlandı ve zatürre başlangıcı teşhisi konularak antibiyotik tedavisi uygulanmaya başladı. Hem sürekli kullandığı ilaçları, hem de antibiyotikleri alan Erdinç Çatalyürek, 2 ay önce fenalaştı ve ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada 4 gün tedavi gördü ve durumunun ağırlaşması üzerine Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakımda yer olmadığı için tedaisine başlanan hasta, yeniden Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yollandı ve 45 gün burada yoğun bakımda kaldı.

Üniversite Hastanesi’nde yer bulununca buraya sevk edilen Erdinç Çatalyürek, 15 gün daha yattıktan sonra dün akşam saatlerinde vefat etti.

Baba Erdoğan Çatalyürek, oğlunun ilaç sendromu nedeniyle vefat ettiğini ve ölmeden önce 3 gün boyunca yemek yemeden, kimseyle konuşmadan yaşadığını ve öldükten sonra yapılan muayenede pankreas, karaciğer ve bazı organların adeta yanıp erdiğini söyledi. Kimseden davacı olmayacaklarını belirten Erdoğan Çatalyürek, doktorlara ilaçların çakışması konusunda da uyarıda bulunduğunu ama sorun yaşanmayacağının söylendiğini belirtti.

Vefat eden Erdinç Çatalyürek, MHP Körfez İlçe’nin üye ve delegesi, baba Erdoğan Çartalyürek’de Hereke Ülkü Ocakları eski başkanıydı. Erdinç Çatralyürek’in cenazesi bugün Fatih Mahallesi Körfez Camii’nden alınarak Körfez Mezarlığında toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751