İHH Kocaeli'den Kaybolan Doktorun Arama Çalışmalarına Destek

13 Ocak Çarşamba günü Kartepe’ye gitmek için evinden arazi taşıtıyla çıkan  ve kendisinden haber alınamaması nedeniyle AFAD Koordinasyonunda İHH Arama Kurtarma,Afet Gönüllüleri Derneği,ANDA Derneği ve Jandarma ekiplerinden oluşan 100 kişi tarafından aranan ortopedi ve travmatoloji uzmanı  Dr. Uğur Tolun’a hâlen ulaşılamadı.   

Dün itibari ile etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle aramaların zorlaştığı Kartepe’nin Kuzuyayla bölgesinde çalışmalar devam ediyor. Ülkemizdeki ve dünyadaki afet, acil durum ve savaşın yıkımı sonucu oluşan pek çok sorunda yer alan İHH Arama Kurtarma ekipleri Dr. Tolun’u arama çalışmalarına 4 İl,9 Araç ve 19 İHH Gönüllüsüyle katıldı.

            Dr. Tolun’un bulunması için tüm imkanların seferber edildiği ve bugün de devam etmesi beklenen çalışmaya daha geniş alanda ve havadan teknik sistemler ile katkı sağlanacağı bildirilirken, Tolun için umutların sürdüğü bildirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817