İhsaniye'ye spor kompleksi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ile birlikte İhsaniye Bilgin Caddesi üzerinde yapımı son aşamaya gelen Spor Kompleksinde incelemede bulundu. Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak İlçe genelinde Yazlıktan Ulaşlı’ya kadar olan sınırlarımız içerisinde Belediyemizin imkanları ölçüsünde uygun olan alanlara spor kompleksi yapmaya devam ediyoruz dedi.

Başkan Ellibeş, İhsaniye Bilgin Caddesi üzerinde yapımı son aşamaya gelen Spor Kompleksinde çalışmaların yaklaşık 3 hafta içerisinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirtti. İhsaniye genelinde yaptığımız araştırmalarda bu bölge gençlerinin de en çok arzu ettikleri bir proje olan Spor kompleksini başarıyla tamamlayarak hizmete sunacağız.

Spor kompleksinde Fitness alet alanı, çocuk oyun parkı, halı saha, oturma alanları olacak.

 

 

                                                  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817