İhtiyaç Duyulan Her Noktaya Yardımlar Ulaştırılıyor

Körfez Belediyesi, görevli olduğu Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi’nde gerek çadır kentlerde gerekse köylerde vatandaşların gıda, yakacak gibi ihtiyaçlarını mobil araçlarla günlük olarak düzenlenen 50 sefer ile karşılıyor. Dulkadiroğlu’nda bulunan Gazipaşa İlkokulu’nda lojistik ve dağıtım merkezi kuran Körfez Belediyesi, tırlarla gelen yardımları burada ayrıştırıyor.

GÜNDE 50 SEFER YAPILIYOR

Gezici ekipler ise gelen yardımları her bölgenin ihtiyacına göre dağıtıyor. Ekipler dağıtım yaptıktan sonrada bölgenin ihtiyaçlarını tek tek alıyor ve ertesi gün onlardan gelen talepler doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılıyor. Muhtarlarla birlikte yürütülen çalışma kapsamında mobil araçlarla gerek çadır kentlere gerekse köylere günlük 50 sefer düzenleniyor ve yardımlar ulaştırılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817