banner2779
banner2752
banner2750

İHTİYAÇLARI NOT ALDI
 Başkan, arefe günü köylerdeydi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı’nın arefe gününde Karamürsel’in köylerindeydi. Köylüler tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, arefe günü Karamürsel’in 12 köyünü birden dolaştı.

BAYRAMI KÖYLERDE KARŞILADI

Başkan Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı’nı Karamürsel’in köylerinde karşıladı. Başkan Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı öncesinde arefe günü Karamürsel’in Akçat, Avcıköy, Dereköy, Hayriye, İhsaniye, İnebeyli, Karaahmetli, Karapınar, Kızderbent, Pazarköy, Tepeköy ve Yalakdere köylerine konuk oldu.

İHTİYAÇLARI NOT ALDI

Başkan Karaosmanoğlu’na arefe gününde gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel de eşlik etti. İSU, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler’den yetkilileri de yanına alarak Karamürsel’in köylerine giden Başkan Karaosmanoğlu, muhtarlar ve köylülerden ihtiyaçlarını dinleyerek, tek tek not aldı.

KÖYLERDE HİZMET BAYRAMI

Bayram hazırlığındaki köylüler ise Başkan Karaosmanoğlu’nu büyük bir coşku ve ikramlarla karşıladı. Karamürsellilerin ve Kocaeli halkının Kurban Bayramı’nı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nin köylerinde artık hizmet bayramı yaşanıyor. Kentte ne varsa, köylerimizde de var. Büyükşehir hizmet eli, her zaman köyün ve köylünün yanındadır’’ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751