banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İKİ  AYDA 3 BİN KİŞİ YARARLANDI

Körfez Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda Körfezliler çok sevdikleri ‘yüzme tutkusuna’ kışın da devam ediyor. Eylül ve ekimde tesisten yararlanan Körfezli sayısı ise 3 bine ulaştı

Körfez Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, yüzme tutkunlarının vazgeçilmez adresi konumuna geldi. Tabi bu tutku sadece yüzme ile sınırlı değildi. Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan spor kompleksi içerisinde yüzmeden, fitness salonlarına, hamamdan saunaya kadar Körfezliler için bir çok imkan sunuluyor. Hal böyle olunca; Eylül ve ekim aylarında tesisten yararlanan Körfezli sayısı da 3 bine ulaştı.

UZMAN EĞİTMENLER

Havuzda kış programına geçilirken, 5-10 yaş, 11-13 yaş ve 14 yaş ve üzeri olmak üzere çeşitli kategorilerde uzman antrenörler ile eğitimler veriliyor. Yüzme havuzu yetkilileri, son 2 ay içerisinde 690 aktif kullanıcının eğitim aldığını belirterek, bu sayının günlük girişler hesaplandığında daha da arttığını belirtti.

İLGİ GİDEREK ARTIYOR

Kompleks içerisinde ayrıca fitness salonundan bay ve bayan olmak üzere 2 ayda yaklaşık 500 kişi faydalanırken, hamam ve saunadan faydalananların sayısı da 500’e yaklaştı. Rakamlar toplandığında sadece eylül ayında 1260 kişi tesisi kullanırken, ekim ayı da bu rakamlara katıldığında 3 bine yaklaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826