İki çocuğu ile birlikte ölüme atlamış
 Karamürsel’de 18 Ağustos akşamı cesedi bulunan anne ve iki çocuğunun ölümüyle ilgili yürütülen polis soruşturması tamamlandı.  Soruşturma kapsamında cinayet şüphesi üzerine araştırmalarını sürdüren ekipler Derya Erdem ve çocuklarının ölümünün intihar olduğu sonucuna varıldı.

Karamürsel sahil mevkiinde 18 Ağustos akşamı denizde cesetleri bulunan 29 yaşındaki Derya Erdem ile çocukları Bora Can Erdem (7) ve Türkan Efsun Erdem’in (9) ölümüyle ilgili polis ekiplerinin yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Polis ekiplerince titizlikle yapılan soruşturma kapsamında varılan sonuçta anne ve iki çocuğunun intihar etmiş olduğu belirtildi.

ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK ÖLDÜRDÜ

Geçtiğimiz ay 18 Ağustos akşamı vatandaşların sahilde buldukları üç kişinin cesedinin ilçede okuyan kardeşi Hatice Aslan’ın mezuniyet töreni için ilçeye gelen Derya Erdem ve çocukları Bora Can Erdem, Türkan Efsun Erdem’e ait olduğu yapılan çalışmalar sonrası belirlenmişti. Aslen Karslı olan ve eşi A. Erdem ile evlendikten sonra Ankara’da yaşamaya başlayan Derya Erdem sorunlu bir evlilik yaşıyorlardı. Şiddetli geçimsizlik içerisinde olan Erdem çifti son olarak boşanma aşamasına gelmişti.  Bu durumdan bunalan Derya Erdem iki çocuğunu alarak kız kardeşinin yanına gelmişti. Akşam saatlerinde de anne ve iki çocuğun denizden cesetleri çıkarılmıştı.

CİNAYET DEĞİL

Yaşanan acı olayın ardına intihar mı yoksa cinayet mi olduğu yönündeki iddialara polis ekiplerinin yürüttüğü soruşturma sonucunda cevap bulundu. Olayın ardında geniş çaplı soruşturma başlatan Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sorunlu eşi A. Erdem ile ve Derya Erdem’in annesi Güzel Aslan ve baba Zeki Aslan’in ifadelerine başvurdu. Yapılan görüşmelerde cinayete yönelik bir sonuca ulaşılamadı. Derya Erdem’in Eşi A. Erdem’in çocuklarına sahip çıkmaması, eşini dövmesi ve sürekli alkol alması nedeniyle Derya Erdem’in bunalıma girdiği ve bu bunalım sonucunda intihar etmiş olduğu değerlendirmesine varıldı.

KESİN SONUÇ ADLİ TIPTAN ÇIKACAK

Olay sonrasında Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazelerde yapılan otopsi sonrası memleketleri Kars’ta baba ocağında birlikte kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmişti. Kamuoyunda büyük üzüntü yaratan anne Derya Erdem ile iki çocuğunun ölüm sebeplerinin Bursa Adli Tıp Kurumu’ndan çıkan otopsi raporunun adli makamlara ulaştırılmasıyla olayın intihar olduğu kesinlik kazanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817