İKİ DERNEK BİRLEŞME  KARARI ALDI

İki dernek yönetimi tarafından alınan birleşme kararı sonrasında başkanlar Nurettin Kaplan ve Ahmet Ertem ile yöneticiler dernek lokalinde toplandılar. Burada yapılan konuşmalarda birleşme kararının gerekçeleri, kazandıracağı güç ve birlikte yapılabilecek çalışmalar anlatıldı. Ardından birleşme kararı açıklandı ve iki başkan el sıkışarak güç birliğini tamamladılar.

Birleşme kararının bildirilmesinden sonra yapılan açıklamada, yeni oluşumun amacı hakkında şu bilgiler verildi, “BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Körfez ilçemizde ikamet eden Ağrılı hemşehrilerimiz için “BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ” sloganıyla yola çıkan Kocaeli Körfez Ağrılılar derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin KAPLAN ve yönetimi ile Körfez Ağrılılar Derneğimizin başkanı Ahmet ERTEM ve yönetimi KÖRFEZ AĞRILILAR DERNEĞİNDE 29.12.2020 tarihinde saat 18.00 de bir araya gelerek birleşme kararı aldıklarını açıklamışlardır. Alınan kararda iki dernek başkanı, yaptıkları ortak basın açıklamasında;

Bizler Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği ve Körfez Ağrılılar Derneği olarak Körfez ilçesinde Ağrılı hemşerilerimizin kültürel değerlerini yaşatmak, gelecek nesillere doğru olarak aktarmak adına kurulmuş sivil toplum kuruluşlarıyız. Körfez ilçemizde Ağrılı hemşerilerimizi temsil etmede, iki derneğe gerek olmadığını, birlikte olmanın rahmet, ayrılığın azap olduğu anlayışı doğrultusunda tek çatı altında buluşmaya, bir ve beraber olmaya yönetim kurulları olarak karar aldık. Bu süreci olabildiğince üyelerimizle ve Hemşerilerimizle istişare ettik. Hemşerilerimiz tarafından bu birliktelik büyük oranda teveccüh ile mutlulukla kararlaştırmıştır. Gene bizler, yaşadığımız ilçede hemşehrilerimize verimli olma, bir arada olma birlikte hareket etme, sorunlara birlikte çözüm bulma adına bütünleşmeyi sağlamak, kimsenin dini inancına, dünya görüşüne, siyasi duruşuna takılmadan hep birlikte el ele birliğimizi, dirliğimizi koruyarak faydalı işlere imza atmak düsturuyla tek çatı altında birleşmeye karar verdik. KÖRFEZ AĞRILILAR DERNEĞİMİZ Dernek faaliyetlerini sonlandırarak KOCAELİ KÖRFEZ AĞRILILAR DERNEĞİ çatısı altında hep birlikte hizmet etmeye devam kararı ile birlikte Bundan sonraki süreçte Körfez ilçemizde Ağrılı hemşerilerimizi temsilen Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği olarak Başkan Nurettin KAPLAN başkanlığında devam edecektir. Bize inanan, bize güvenen herkese teşekkür ederiz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817