İKİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ: 1 ÖLÜ
 Derince D-100 Karayolu yanında bulunan bir alışveriş merkezi otoparkında 30 kişilik iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Grup bıçak ve sopalarla birbirine saldırırken kavga edenler arasında bulunan 22 yaşındaki Eren Koç ve 17 yaşındaki İsmail Can Canbaz isimli genç bıçaklandı.


HASTANEYE YETİŞTİRİLİRKEN...

Kanlar içerisinde kalan Eren Koç yere düşerken, kavgayı gören vatandaşlar hemen polis ekiplerine haber verdi. Kavga ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi.  Kavga eden taraflar karşılarında polisi görünce hemen kaçarak oradan uzaklaştı. Ağır şekilde yaralanan Koç, hemen İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aldığı bıçak darbesinin Eren Koç'un kalbine geldiği öğrenilirken, talihsiz gencin hastaneye yetiştirilirken hayatını kaybettiği öğrenildi. Sırtından bıçaklanan İsmail Can Canbaz ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımda olan Canbaz'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.


16 GÖZALTI

Hayatını kaybeden Eren Koç'un Derince Çınarlı Mahallesi Olcay Sokak no:14 adresinde ikamet eden İsmail Koç ve Songül Koç'un 4 çocuğundan biri olduğu ve Başiskele Vezirçiftliği'nde kağıt fabrikasında çalıştığı kaydedildi. Polis ekipleri cinayet olayıyla ilgili olarak soruşturma başlattı. Olayla ilgili 16 kişi gözaltına alındı. İl Asayiş Şube Müdürlüğü'nde gözaltına alınan şahısların ifadeleri alınacak. Ayrıca kavganın kız meselesi yüzünden çıktığı öğrenildi.

 İSMAİL CAN CANBAZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817