İki karısını bu yüzden öldürmüş!
 Pazar günü gecesi İzmit Kuruçeşme Mahallesi İsmail Özen Caddesi üzerindeki evde dehşet anları yaşanmış,  Levent Ser(33) isimli şahıs, birlikte yaşadığı biri resmi, diğeri imam nikahlı iki karısını  pompalı tüfekle vurarak öldürmüştü.

FADİME KUMA’YI  KABULLENMEDİ

Çifte cinayetin ardından kaçmak isteyen, peşine düşen polisler tarafından Şirintepe bölgesinde orman içinde yakalanan Levent Ser, tutuklanıp cezaevine kondu. Sanık, polis ve savcılıktaki ifadelerinde kadınlarını suçladı. Levent Ser, 2005 yılında  Fadime Ser ile  evlendiğini, yaklaşık 7 ay önce  Bekirpaşa bölgesinde tanıştığı   İnci Ateş(20) ile imam nikahı kıyıp, eve getirdiğini anlattı, “ Fadime; üstüne kuma getirdiğim İnci’yi kabullenemedi. Zamanla alışır gibi oldu ama, bana hep düşmanca davrandı” dedi.

BORÇLAR BUNALIMA SOKTU

Levent Ser, kısa süre önce işten ayrıldığını, eve ödeyemediği kredi kartı  faturaları, icra tebligatları geldiğini anlattı, borçlar yüzünden bunalıma girdiğini söyleyerek olay gecesini şöyle anlattı:” O gece eve geldim. İnci hamileydi. Doktora götürmem lazımdı. Ama ev icra tebligatlarıyla doluydu.  Resmi nikahlı eşim Fadime, daha eve girer girmez benimle tartışmaya başladı. Ben evde yokken, birbirlerine gaz vermişler. İnci de Fadime’den taraf oldu.  Bana hakaret ediyor, kişiliğimi zedeliyorlardı.  Vururum ulan sizi diye bağırdım. Hala konuştular, üzerime geldiler. Oturma odasındaki tüfeği aldım. İçinde  kurşun olup olmadığını da bilmiyordum. Birini hedef alıp, tetiğe bastım. O vurulup düştü. Sonra namluyu ikincisine çevridim, yine sıktım. O da düşünce kaçmak istedim. Polisler yakaladı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817