banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İki karısını da öldürdü
 İzmit Kuruçeşme'de Levent Ser isimli şahıs aynı evde yaşadığı resmi ve imam nikahlı iki karısını pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Alınan bilgi ve iddialara göre; Kuruçeşme’de ikamet eden 33 yaşındaki Levent Ser, aynı evde bulunan biri resmi diğeri imam nikahlı iki eşini pompalı tüfekle vurdu. Olayda kadınlar vücuduna aldıkları saçmalarda ağır yaralanırken Levent Ser ise evden kaçarak uzaklaştı.

Komşularının silah sesleri üzerine polise haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler, kadınlardan İnci Ateş'in (20) olay yerinde hayatını kaybettiğini, Fadime Ser’in (33) ise ağı yaralı olduğunu tespit etti. Ambulansla Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fadime Ser, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Levent Ser'in 2005 yılında Fadime Ser'i kaçırarak evlendiği, askerlik yaptıktan sonra da İnci Ateş'i kaçırarak diğer eşine kuma olarak getirdiği öğrenildi. Levent Ser'in daha önceden de adam yaralama suçundan cezaevinde yattığı öğrenildi.

Olayın ardında kaçan Ser, Şirintepe’de ormanlık alanda polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826