İki karısını öldüren zanlı ilk kez hakim karşısına geçti
 Geçtiğimiz yıl Kasım ayında gerçekleşen olayda Kuruçeşme’de ikamet eden Levent Ser (33) iki çocuğunun annesi Fadime Ser’i (33) ve kaçırdıktan sonra imam nikahı kıydığı, hamile olan ikinci eşi İnci Ateş’i (20) evinde bulunan pompalı tüfekle öldürmüştü. Olayın ardından kaçan Levent Ser, kısa sürede yakalanmıştı. Yakalandıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Levent Ser, Kocaeli Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıktı.

 

SAVUNMASI ALINMADI

Daha önce adam yaralama suçundan ceza alarak hapishanede yatan Levent Ser bu kez kasten öldürme ve yakın akrabayı öldürme suçlamalarıyla, cinayet sanığı olarak Kcoaeli Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Duruşmaya Levent Ser ve tanıklardan Kubilay Baştürk (21) ile Murat Kahveci (23)  katılım gösterirken sanık vekili Av. Nazmi Küçükosmanoğlu rahatsızlığı mazeretiyle duruşmaya katılamadı. Mahkeme Heyeti, Kadın ve Sosyal Politikalar Bakanlığı adına Av. Bilge Kaya’nın ve Kocaeli Baro Başkanlığı vekili olarak Av. Özlem Gürgen Eldem’in katılım taleplerini ara kararla reddetti. Sanığın savunmasının bir sonraki duruşmada alınmasına karar veren Mahkeme Heyeti oturumu 7 Nisan tarihine erteledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817