banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İKİ MAHALLE BİR SOFRADA
 İki mahalleyi aynı sofra etrafında buluşturan iftar! Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen mahalle iftarlarının bu seferki adresi Fatma Hanım Parkı oldu. Sultan Orhan ve Hacı Halil mahallelerinin sakinlerinin bir araya gelerek oruçlarını aynı sofra etrafında açtığı iftara ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu ve vatandaşlar katıldı.

PAYLAŞMA AYI

Fatma Hanım Parkı’nda kurulan iftar sofrasına genci, yaşlısı, komşuları ve aile fertleriyle birlikte konuk olan H. Halil ve S. Orhan mahallesi sakinleri Türk Sanat Müziği heyetinin seslendirdiği ilahi ve kasideleri dinleyerek iftar saatini bekledi. İftarda kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sizler iftarlarınızı evinizde açabilirdiniz ama ailenizle ve komşularınızla hep birlikte aynı sofralarda oturarak birlikteliği seçtiniz.  Konu komşu hepimizi bir araya getiren bu iftar sofralarında Ramazan ayının bereket ve huzurunu Gebze’mizde en güzel şekilde yaşıyoruz. Bu güzellikler, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Rabbim Ramazan Bayramı’na da aynı güzel duygular içinde erişmeyi nasip etsin” dedi. 

SEVGİ VE HOŞGÖRÜ

Başkan Köşker’in ardından kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, sevginin, hoşgörünün ve paylaşmanın ayı olan Ramazan ayının Gebze’de tüm güzellikleriyle birlikte yaşandığına dikkat çekti.  Kaflı konuşmasında ayrıca, bereketin simgesi olan Ramazan sofralarının mahallelerde kurulmasını sağlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ve bu çalışmalarda emeği bulunan belediye personelini kutladı. Konuşmaların ardından edilen yemek duasıyla oruçlar açıldı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826