banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İki Okulun Öğretmenleri  1453 Cafe’de Eğlendi

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdürü Turgut Kızılkaya ile Oruç Reis Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Ertem’in ev sahipliğinde gerçekleşen bu özel kutlama ile iki kurumda görev alan eğitimciler, doyasıya eğlenme imkanı buldu.

PROGRAM CAFE 1453’TE

Program kentimizin en uğrak mekanlarından biri olan, özellikle el değiştirdikten sonra nezih bir yapıya bürünen, sadece Körfez ilçeden değil, aynı zamanda çevre ilçelerden ve hatta şehir dışından da konukların ağırlandığı Tütünçiftlik sahilinde yer alan 1453 Cafe & Restaurant isimli işletmede düzenlendi.

MÜDÜRLER TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinlikte işletme sahipleri konukları ile yakından ilgilenirken kusursuz bir ev sahipliği için tüm imkanlarını öğretmenler için ortaya koydu. Programla ilgili konuşan iki okulun müdürleri Turgut Kızılkaya ve Ahmet Ertem, “24 Kasım’ı böylesine bir etkinlikle kutlamak, eğitimci arkadaşlarımızla bu vesile ile bir araya gelmek istedik. Örnek ev sahiplikleri dolayısıyla 1453 Cafe & Restaurant işletmesinin sahiplerine ve çalışanlarına da teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826