İKİ TIRCI LİMANDA KAVGA ETTİ

Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde kurulu bulunan DP World Limanı’nda, konteynır almak için sıra bekleyen iki tırcı, aralarındaki 30 liralık alacak-verecek için kavga ettiler.

Alınan bilgi ve iddialara göre, limana yük almak için giriş yapan F.T. ve C.K. ayrı araçlarla gelerek sıraya girdiler. Bu sırada, F.T. nin daha önce yanında çalıştığı sırada 30 lira borcu kaldığını söyleyen C.K. bunu talep etti.

Borcu olmadığını ve ödediğini söyleyen F.T. ile C.K. arasında başlayan tartışma yumruklu kavgaya ve ardından da tornavidaların çıkartıldığı dövüşe dönüştü.

Bunun üzerine güvenlik görevlileri iki şoföre müdahale etti ve daha sonra çağrılan polis, kavgacıları ayırdı. Birbirlerinden davacı olan iki tır şoförü ifadelerinin alınması için karakola götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817