banner2779
banner2752
banner2750

 İkinci Viyadük'te Çalışmalar Sürüyor


 

İlk viyadük 2016 yılında hizmete açılmıştı

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un üzerinde önemle durduğu 20 metrelik yol projesinde sona doğru geliniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ilçedeki viyadük çalışmaları kapsamında Cımbızdere Viyadüğü, 2016 yılında tamamlanarak hizmete açılmıştı. Sırrıpaşa ve Çenedağ mahallelerini birbirine bağlayan birinci viyadük 170 metre uzunluğunda, 30 metre yüksekliğinde ve 6 açıklıklı olarak inşa edilmişti.

 

Kuzeyden alternatif güzergah oluşacak

İzmit-Derince ve Körfez ilçelerini kuzeyden direkt olarak birbirine bağlayan alternatif yol projesi içerisinde yer alan ikinci viyadükteki çalışmalar ise devam ediyor. Çenedağ Mahallesi Esentepe mevkii ile Çınarlı’yı birbirine bağlayacak olan viyadüğün tamamlanmasıyla birlikte yol kısalacak ve ulaşım daha güvenli hale gelecek. 20 metre genişlik ve 134 metre uzunluğa sahip olacak olan viyadüğün yılsonunda tamamlanması hedefleniyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte hem Derince hem de kentimiz için alternatif bir ulaşım güzergahı oluşacak.

 

İzmit, Derince ve Körfez ilçelerini kuzeyden direkt olarak birbirine bağlayan alternatif yol projesi içerisindeki ikinci viyadükte çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751