banner2779
banner2752
banner2750

İkiz Kardeşlere Doğum Günü Sürprizi

Çat kapı ziyarette AK Parti Konya Milletvekili Selman Özbayıcı ve Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt’ü de karşılarında gören Öge kardeşler şaşkınlıklarını gizleyemediler.

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları tüm mahallelerde ilk defa oy kullanacak genç seçmenlere çat kapı yaptıkları ziyaretler kapsamında Alparslan ve Alptekin Öge kardeşlerin kapılarını çaldılar. Çat kapı ziyarete AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli  İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve gençlik kolları üyeleri katıldı.  Doğum günü vesilesiyle ikiz kardeşlerin heyecanların paylaşmak istediklerini söyleyen Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Alparslan ve Alptekin Öge’ye hayırlı ömürler dileyerek doğum günlerini tebrik etti.

İlk defa oy kullanacak Alparslan ve Alptekin Öge’yi ziyaret eden Milletvekili Selman Özboyacı ikiz kardeşlerin doğum gününü kutladı. Ziyarette seçme ve seçilme yaşlarındaki reformlarını hatırlatan Selman Özboyacı “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Hükümetimiz biz gençleri her zaman öncelikleri olarak görüyorlar.” dedi.

Ziyaretten duyduğu heyecanı,  mutluluğu dile getiren Alparslan ve Alptekin Öge kardeşler unutamayacakları bir doğum günü yaşadıklarını belirterek AK Partililere teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751