banner2779
banner2752
banner2750

 İKİZLİ ÇEŞME BÖYLE OLACAK

İzmit Belediyesi’nin kente değer katan sokak iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Şimdiye kadar Acısu ve çevresiyle Üçyol ve Dik Sokak’ta çevre düzenlemesi yapan İzmit Belediyesi, Karabaş Mahallesi İkizliçeşme bölgesinde de sokak iyileştirmesi yapıyor.

DEĞERİ ARTACAK

Halen büyük bir hızla devam eden Akçacami Caddesi İkizliçeşme’deki çalışmaların en geç 2 ay içinde tamamlanması planlanıyor. Yaklaşık 100 bin liraya mal olacak çalışmalar 360 metrekarelik bir alanı kaplıyor. İki aşamalı proje kapsamında meydan içinde yeniden tasarlanmış yeni bir çeşme bulunacak. İkizliçeşme konseptinin bozulmayacağı meydan granit, bazalt ve çakıl taşı kullanılarak yenilenecek. Çeşme ve dekoratif aydınlatmalarla zenginlik kazandırılacak bölgedeki 18 binanın cephe iyileştirmesi de yapılacak. Yetkililer, İkizliçeşme’deki dükkanlarda tek tip tabela uygulamasıyla, klimaların kapatılması, balkon demir donatılarının boyanması, cephelerin belirlenecek renklerde boyanmasının da bulunduğunu söylediler. Çalışmalar sonunda İkizliçeşme’nin kentin en gözde yerlerinden biri olacağı da kaydedildi. Yoğun bir çalışmanın yaşandığı bölgedeki esnaflar,” Yıllardır İkizliçeşme’nin sadece adı vardı. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan sayesinde artık İkizliçeşme İzmit’in cazibe merkezi haline gelecek” şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751