ŞEMSETTİN CEYHAN'IN KINAMA MESAJI
 Bu sabah, Ankara Tren Garı önünde, canımıza kasteden bir terör saldırısı yapıldı.

İhanet şebekelerinin bu hain saldırısında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti, bir çok vatandaşımız yaralandı.

 

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza; Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. 

Bu terör saldırısını yapanları, yaptıranları lanetliyorum.

 

Saldırı; birliğimize, beraberliğimize, huzurumuza ve kardeşliğimize yapılmıştır.

İhanet şebekelerini vereceğimiz en etkili cevap; dünya görüşü, siyasi anlayışı, hayat şekli ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın teröre karşı yek vücut karşı çıkmasıdır.

 

Gözü dönmüş hainlerin yaptığı terör saldırısı hiç bir siyasi polemiğin konusu olamaz. Terör saldırılarını siyasi polemik konususu yapmak isteyenlerin, terörün hedefine hizmet ettiğini üzülerek belirtmek isterim. Mesele canımız, canlarımızken bu değerlendirmeleri yapanları kınıyorum.

 

Olayın faillerinin yakalanması ve hukuk önüne çıkarılması için harekete geçen kurumlarımızın bir an önce neticeye ulaşmasını diliyorum.Hayatını Kaybeden vatandaşlarımıza allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı yaralı polislerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

 

Bu vesile ile 11 Ekim Pazar Günü yapılacak olan 82.İl Danışma Meclisi İptal Olmuştur,Kamuoyuna Duyurulur.

Milletimizin Başı Sağolsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817