banner2779
banner2752
banner2750

İL DİVAN GERÇEKLEŞTİ
 Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Ağustos ayı il divan toplantısını gerçekleştirdi.
Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Ağustos ayı il divan toplantısını,Genel Merkez İl sorumlusu Yusuf Karaağaç'ın ve ilçe yönetimleri ve mahalle yönetimlerinin katılımı ile gerçekleşrtirdi.

Divan toplantısında açılış konuşması yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Paksoy, "2014 yerel seçimlerine çok az bir süre kaldı. Saadet Partisi her zaman ki gibi seçimlere en hazırlıklı partidir. Biz seçimden seçime çalışma yapan teşkilat değiliz, biz senenin her günü aktif bir şekilde, milletimizin geleceği,tüm dünya insanlığının saadeti için çalışıyoruz. Biz seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bu mana ile gençlere çok büyük sorumluluklar düşüyor. Bu sorumluluğumuzun bilincinde olarak çalışmalarımıza aşk, azim ve heyecan ile devam ediyoruz." dedi.

Toplantıda Genel Merkez Tanıtma Başkanı ve İl Sorumlusu Yusuf Karaağaç da bir konuşma yaptı. Karaağaç, genel merkezin ilçe taramaları kapsamın da bütün illeri tek tek dolaştığını belirterek, bu taramalarda yaşadıkları güzel hadiselerden örnekler verdi ve Akp'nin ileri gelenleri dahi bu dönemin Akp'nin son dönemi olduğunu söylediğini dile getirdi. "İnşallah milletimiz Saadet Partisi iktidarını bekliyor. Milli Görüş'ün iktidar olmasını yalnızca Türk halkı değil, tüm mazlum coğrafyalar bekliyor. Önümüzdeki yerel seçimler inşallah Milli Görüş'Ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi'nin iktidarının habercisi olacaktır. Biz gerçek mana ile çalışırsak Kocaeli'nde ki tüm ilçeleri ve büyükşehir belediye başkanlığını alacağımıza inanıyoruz ve inşallah alacağız. Diye konuştu.

Toplantı ilçe raporlarının ardından birim raporlarının alınması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751