banner2779
banner2752
banner2750

İl Müftüsü Doğan’dan  Başkan Baran’a Ziyaret

İl Müftüsü Doğan da misafirperverliğinden dolayı Başkan Baran’a teşekkür etti

Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette ilçede yapımı devam eden dini tesis projeleri hakkında da Başkan Baran bilgiler aktardı. Körfez Belediyesi tarafından Amasyalılar Mahallesi olarak da bilinen Hacı Osman Mahallesi’nde yapımı devam eden Otobanüstü Camii ve Çamlıtepe Mahallesi’nde yapılacak yeni cami hakkında da bilgiler veren Başkan İsmail Baran, kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

NEZAKET ZİYARETİ

Başkan Baran, “Din adamlarımız, toplumu doğru yola yönlendiren büyüklerimizdir. Toplumumuzun ahlaki ve manevi değerlerinin yeşermesinde ve güçlenmesinde en büyük etken, kıymetli din görevlilerimizdir” dedi. Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştirildiği ziyaret sonrasında İl Müftüsü Yusuf Doğan da Başkan İsmail Baran’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751