İL YÖNETİMİNDEN 5 KİŞİ AYRILDI
 AKP’de 1 Kasım’a dek devam edecek aday adaylığı başvuru döneminde parti teşkilatlarına başvuruların beklenenden çok daha fazla olacağı anlaşılıyor. Partinin il ve ilçe teşkilatlarında çok büyük hareketlilik var.  Teşkilat yönetimlerinden de aday adaylığı için istifalar başladı.

İL YÖNETİMİNDEN 5 KİŞİ AYRILDI

AKP İl Yönetim Kurulu’nun önceki akşam yapılan haftalık toplantısında 5 il yöneticisi görevlerinden istifa ederek aday adayı olacaklarını açıkladılar.  İl Yönetim Kurulu üyelerinden Şevki Demirci Çayırova, Orhan Pala Darıca Belediye Başkanlığı için aday adayı oluyorlar. İl yöneticilerinden Enver Açık Körfez’de;  Tuba Şensoy Gebze’de; Ayşin Balcılar Çayırova’da belediye meclisi için başvuru yapacaklar.

DERİNCE’DE DENİZ DE BAŞVURUYOR

AKP’de başkan adaylığı yarışının en sert geçeceği ilçelerden biri olan Derince’de aday adayı sayısı artıyor. Başkan Alemdar zaten tekrar aday adayı. Eski Başkan Bulut, dün akşam başvurusunu yaptı. Bugün saat 14.30’da da Derince Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Necdet Deniz, Başkan aday adaylığı için ilçe teşkilatına dosya verecek.

KARAMÜRSEL’DE BOL ADAY

AKP’de Karamürsel için de aday adayı bolluğu var. 2009’da DP adayı olarak seçim kazanan, daha sonra AKP’ye geçen İsmail Yıldırım yeniden aday adayı.  İlçe Başkanı Ahmet Türkel, İl Genel Meclisi üyesi Abdullah Behçet Ersan, Fuar Müdürü Feyzi Utaş, Karamürsel Belediye Meclisi üyesi Ahmet Pehlivan da aday adaylığı için başvuruya hazırlanıyor.

YENİCE İSTİŞARE YAPIYOR

Saraybahçe Belediyesi eski Başkanı Halil Vehbi Yenice’nin İzmit için yeniden aday adayı olmaya hazırlandığı öğrenildi. Yenice halen, partinin önemli isimleri ile görüşmeler yapıyor. Beklediği desteği bulması halinde, bayram ertesi Yenice’nin aday adaylığı başvurusunu yapması bekleniyor.

ÜZÜLMEZ DE GİRİYOR

AKP’de, Kartepe aday adaylığı için halen İzmit Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürüten Hüseyin Üzülmez’in de bayram ertesi başvurusuna kesin gözüyle bakılıyor. Üzülmez dün Belediye Meclisi toplantısı öncesi bu yöndeki soruları, “İl başkanımızda istişare yapacak, daha sonra kesin kararımı vereceğim” diye yanıtlad

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817