İLAN REKLAM VERGİSİNDE SON ÖDEME GÜNÜ  2 MAYIS
 Konuyla ilgili İzmit Belediyesi’nden yapılan açıklamada, mükelleflere ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla vergilerini Ziraat Bankası Kocaeli Merkez Şubesi TR 0001 0001 6336 6765 165 001 IBAN nolu hesaba ya da 111297 nolu posta çeki hesabına yatırabilecekleri belirtildi. Ayrıca kredi kartı ve internet aracılığı ile tahsilat yapılmaktadır. İnternet ortamında www.izmit.bel.tr adresine girerek borç sorgulama ve tahsilat işlemleri de gerçekleştirebilmektedir

Ödeme noktalarının bulunduğu İzmit Belediyesi Belsa Plaza Kat:3 Gelir Birimi, Kaymakamlık (Bekirpaşa), Alikahya, Kuruçeşme, Akmeşe hizmet binalarında, belediyenin gezici vezne aracının yanı sıra tüm Halkbank ve Denizbank şubelerinden ödemelerini yapabilecekleri belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817