İlçe Başkanı Çalışmalara  Katıldı

Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Soner Kara tarafından Körfez İlçe Teşkilâtı adına düzenlenen saha çalışma programında, Yeniyalı Mahallesi Esnaf Ziyareti gerçekleşti.

Saha çalışmasına, Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkan danışmanları, Gençlik Kolları Üyeleri, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri Fevzi Canbaz, Reşat Sarı ve İl Başkan Vekili Ayşegül Babacan, İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kurt katıldı.

Ziyaret sırasında esnafın sorunları, beklentileri ve yaşadıkları sıkıntılar dinlenerek, genel merkeze rapor edilmek üzere not alındı. Diğer mahalle ziyaretlerinde olduğu gibi Yeni Yalı Mahallesi esnafı da bozulan ekonomiden, sıkıştıran ödemelerden, ödenmesi başlanacak olan kredilerden ve düşen cirolardan yakındılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817