İlçe Başkanı Kandaz; “Meclisi terk etmek ne demek”

AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatının haftalık toplantısına konuk olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye çalışmaları ile ilgili partilileri bilgilendirdi. Meclis toplantısında yaşananlardan haberdar olduklarını belirten İlçe Başkanı Hasan Kandaz da, muhalefet partisi meclis üyelerinin meclisi terk etmelerini vatandaşa gösterilen ilgiyi umursamamak olarak yorumlayarak, “Olayları hep kendi açılarından değerlendiriyorlar. Vatandaş onların umurlarında değil. Vatandaş muhalefetin umurunda olsa belediye başkanının ve ilçeyi yöneten kurumların destekçileri olurlardı. Ne demek meclisi terk etmek. Sayın belediye başkanımız vatandaşın bir talebi yada arzusu varsa tabiiki vatandaşı dinleyecek. Kartepe’de yaşayan tüm vatandaşlarımızı dinleyecek, sorunları için çözüm üretecek. Vatandaşımızın bugüne kadar olduğu gibi bugün ve bundan sonra da belediyenin kapısından güler yüzle çıkmasını sağlayacak. Tabiiki muhalefetin umurunda değil, muhalefet kendi derdinde. Neyi düşünüyor? Toplantı erken bitsin de, gidip bazı köşe başlarında fitne odaklı siyaset yapalım. Şükrü Karabalık kiminle gezmiş, Hasan Kandaz kiminle oturmuş, ne renk gömlek giymiş, şurada gözükmüyor gibi konularla vakit harcıyorlar. Onların derdi o. Biz ne diyoruz, varsın onlar bu türlü siyasetlerine devam etsinler. Biz de bu aziz milletimize, Kartepe’de yaşayan vatandaşlarımıza, Kartepe’nin her köşesine hizmetlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Toplantı sonunda İlçe Başkanı Kandaz, geçtiğimiz hafta yapılan daraltılmış meclis toplantısında emeği geçen ilçe yöneticilerine de teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817