banner2779
banner2752
banner2750

İlçe Başkanı Oğlunu Evlendirdi

Çiftin Yenikent’te yer alan El Asya Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenlerine kalabalık sayıda protokol ve davetli gurubu katıldı.

Körfez'in sevilen isimlerinden olan; güler yüzlü ve dobra dobra konuşması ile herkesin ve her kesimin taktir etmiş olduğu Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran ile girişimci iş kadını Şenay Kurtaran'ın mühendis oğulları Mustafa, düzenlenen görkemli düğün töreni ile Zülfiye- Şaban İpek çiftinin hanım efendi ve güzel kızları Selin ile bir ömür boyu sürecek olan birliktelik için 'evet' diyerek imza attılar.

Düğün törenine; yoğun katılım oldu. Kurtaran Ailesi ve İpek Ailesi; gelen misafirlerle yakından ilgilendi.  Düğüne; siyasi  parti temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar; Bayram Kurtaran'ın dava ve yol arkadaşları; iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. Gelin ile  damat; törenin ilk dansını birlikte yaptılar. Nikahı ise; şahitler huzurunda kıyıldı. Güzel temennilerin dile getirildiği düğün törenine katılan herkese teşekkür ettiklerini belirten  Şenay-Bayram Kurtaran Çifti, bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan aile yakınlarına, eş ve dostlarına teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751