banner2779
banner2752
banner2750

İlçe belediyeleri Gez-Gör Kocaeli için buluştu

HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığınca yürütülen “Gez-Gör Kocaeli” programı koordinasyon toplantısı Seka Park Otel Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Zafer Sevil, Gez-Gör Kocaeli programı hakkında bilgi verdi. Sevil, bu hizmetin ilçe belediyeleri ile birlikte daha değerli ve kaliteli olacağının altını çizerek “Her ilçenin kendi tarihi ve doğal güzellikleri var. Bu mekânları vatandaşlarımıza tanıtmak için hepimiz çaba göstermeliyiz şehrimizin daha iyi tanınması için herkese önemli görevler düşüyor.”şeklinde konuştu.

 

ANLAMLI BİR HİZMET

İlçe belediyesi yetkilileri Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Gez-Gör Kocaeli programının çok anlamlı bir hizmet olduğunu ifade ederek bu çalışmaya kendilerinin de katkı sağlayacaklarını belirtti. Kent halkı tarafından çok fazla tanınmayan bir çok tarihi ve doğal mekanların olduğunu söyleyen ilçe belediye yetkilileri bu mekanların da program dahilinde vatandaşlara tanıtılmasında birlik olacaklarının altını çizdi. 

 

SEKA ALANINI GEZDİLER

Toplantının ardından katılımcılar Mevlevi Evi’ne geçti. Seka alanı içinde Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mevlevi evini dolaşan katılımcılar daha sonra Sismoloji İnceleme ve Deprem eğitim Merkezi’ne geçti. Deprem sarsıntılarının kaydedildiği ve aynı zamanda depremi bire bir yaşatıldığı deprem simülasyonunun bulunduğu merkezde belediye yetkililerine tanıtım yapıldı. Ardından yine Seka Alanı içinde bulunan film platosu gezildi. Birçok dizi ve filmin çekildiği platoyu dolaşan katılımcılar bol fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751