İLÇE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI KANDIRA’YLA DEVAM EDİYOR
 Prof Dr. Turan Güneş Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya; Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney,  İl Jandarma Komutanı Alb. Mehmet Karadeniz, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü,  İl Kültür Müdürü Adnan Zamburkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç,  Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç,  ilçe daire müdürleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de  katıldı.

 

“Kandıra, Ülkemizin Çok Köklü, Güçlü ve Ünlü İlçesidir”

 

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, toplantıda yaptığı konuşmalarında; “ Bugün güzel Kandıramızda olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. İlçe değerlendirme toplantılarımızın bugün 7 ncisini Kandıramızda yapıyoruz.Kandıra; sadece ilimizin değil, ülkemizin de çok köklü, güçlü ve ünlü bir ilçesidir. Anadolu’nun Türkleşmesi ve bu toprakların oluşmasından  itibaren hep Türk ve İslam yurdu olan bir beldemizdir. Kocaeli Fatih’i cennet mekan Akçakocabey’in feth ederek kazandığı, o günden bu güne de emanete  bizlerin sahip çıktığı bir büyük zenginliğimizdir diyen Vali Hasan Basri Güzeloğlu, katılımcılara Kandıra’ya yapılan hizmet ve çabalarından dolayı teşekkür etti.

 

 

“YOL MEDENİYETTİR”

 

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçede yapımı devam eden yatırımlar ve projeler ile ilgili yaptığı sunumda, Kandıra sahilleri mesire alanı projeleri, Yelkencioğlu Konağı Restorasyon Projesi, Kandıra Lisesi Yenileme ve Fonksiyon kazandırma projesi, Kandıra Toplu Konut Projesi, Spor sahalarının iyileştirilmesi projesi, Kandıra Belediyesine devir olacak okulların rehabilitasyon ve yenileme projeleri, su sporları projesi, cephe iyileştirme projeleri, beton asfalt, stabilize ve parke yol yapım işleriyle ilgili bilgiler verdi.

 

“Yol Yapım Çalışmalarında 400 Km’lik Mesafeye Ulaşıldı”

 

Başkan Köken, bölgemizde 780 km’lik asfalt ve beton yapılması planlanan yolun 400 km’si tamamlandı dedi. Geriye kalan 390 km’lik yol da 2019 yılına kadar bitirilmesi düşünülüyor. Mahallelerimizdeki parke yol  yapımıyla ilgili de çok mesafeler kaydettik diyen Başkan Köken, eksik kalan ve bitirilmesi gereken tüm asfalt parke çalışmalarının yılbaşına kadar  tamamlanacağını ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817