İlçe Kadın Kolları  Başkanı İl Yönetimine Geçti

Mollaoğlu’ndan boşalan göreve önümüzde ki hafta içinde atama yapılacak.

Körfez Belediyesi Meclis Üyesi de olan Canan Mollaoğlu, bu ayrılık haberini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Canan Mollaoğlu yaptığı açıklamada, “06 Aralık 2017 tarihinde onur ve gurur duyduğum AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafıma tevdi edilmişti.

Ak Parti davasının bir neferi olmanın şereflerin en büyüğü olduğu, teşkilatçı olarak böyle bir görevin önemi benim için çok büyüktü...

Bugün, 3 yıla yakın süredir gururla taşıdığım Ak parti Körfez ilçe Kadın Kolları Başkanlığı vazifesinden Kocaeli İl Kadın Kollarında görev almak üzere ayrılıyorum. Bugün itibarıyla da İl Kadın Kollarında göreve başlıyorum.

Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla

Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak için,

Milletimize, ülkemize daha fazla hizmet etmek için,

Kadınlarımızın derdine derman olmak için,

Mazlumun, ihtiyacı olanın, derdi olanın yanında olmak için

İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğim...” şeklinde açıklama yaptı.

Meclis üyeliği etkilenmiyor

Aynı zamanda Körfez Belediyesi Meclis Üyesi olan ve Canan Mollaoğlu’nun, ilçe yönetimindeki görevinden ayrılması ve ile geçmesi meclis üyeliğini etkilemiyor. İlçe Başkanı Ramazan Tuna, kadın kolları ve gençlik kollarının parti içinde belirlenen görevler olduğunu ifade ederek, “Bu görevden ayrılmaları, seçildikleri meclis üyeliği gibi görevlerini etkilemiyor. Canan Mollaoğlu ilde görev yapacak ve meclis üyeliği devam edecek. İlçe kadın Kolları Başkanlığı belirleme çalışmalarımız başladı ve önümüzdeki hafta içinde sonuçlandırmayı düşünüyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817