İLÇE PROTOKOLÜ KADINA ŞİDDETE  DUR DEMEK İÇİN SAHAYA İNDİ

Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman BİLGİN açılış konuşmasında toplumsal farkındalığın arttırılması, koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi ve yapılacak faaliyetlerde konunun ön plana çıkarılmasının önemini vurguladı. 

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Osman YURT, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mesih GÖZÜŞİRİN, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kd. Baş. Çvş. Erhan KEÇELİOĞLU, İlçe Müftüsü Abdul Muhammet ÇINAR, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Şüheda BELEK, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Emel DAĞDEVİREN, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim OKUTAN, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Oğuz KÖSA, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Semra KOŞUMCU, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Cemil ARSLAN, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amiri Başkomiser Şahbanu ÜNSAL ile Derince Sosyal Hizmet Merkezinden Sosyolog Gülşen SAĞLAM katılım sağladı.  

Derince Sosyal Hizmet Merkezi yetkililerince 25 Kasın Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününe özel sunum yapıldı.  

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

                Toplantı sonrasında heyet tarafından Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü, “Aile İçi Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği” ziyaret edildi. Emniyet yetkililerince, 6284 sayılı kanun gereğince kolluk tarafından uygulanan tedbirler ile önleyici tedbirler hakkında bilgi verildi.

AĞADERE ESNAFININ İLGİSİ YOĞUNDU

Körfez Kaymakamlığı koordinatörlüğünde ilçenin en yoğun olan Ağadere Caddesi ile Tuğrul Caddesinin kesişim noktası olan Viyadük alanında ve Körfez Kaymakamlığında Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) nın tanıtımı ve farkındağın arttırılmasına yönelik olarak, standlar oluşturuldu.

Heyet tarafından KADES uygulamasının tanıtımı ve farkındalığın arttırılmasına yönelik çalışmaların sergilendiği stantlar ziyaret edildi. İlçe Heyeti daha sonra Ağadere Caddesindeki Esnaf ve Vatandaşlara  bilgilendirici broşür ve “Körfez Kadına Şiddete DUR DİYOR” yazan yaka kokartları dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817